U subotu, 23. ožujka 2019. na splitskoj Rivi, tradicionalno se je obilježio Dan narcisa. Obilježavanjem ovog dana želi se pružiti potpora oboljelima od raka dojke, te podići svijest o važnosti redovitog pregleda dojki kao i ranog otkrivanja bolesti. Na Rivi su bile i predsjednica Udruge Dragica Jerkov i članica Mirjana Čagalj, potpredsjednica HGK.

Na povratku sa Konferencije ''Okreni ploču!'' održane u Dubrovniku, članice ogranka Istra prenoćile su u Šibeniku kako bi se podružile sa tamošnjim Kružicama. Program je započeo radnim sastankom uz kavu u hotelu Bellevue, kojem su se pridružile novoizabrana predsjednica Kruga i nekoliko splitskih članica.

Članice Ogranka Šibenik, samostalno i uz podršku predsjednice Udruge te članica drugih ogranaka aktivno su provele prošli mjesec, ožujak 2019.

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug 14.4.2019. raspisuje javni natječaj za dodjelu priznanja za poduzetnicu godine, poduzetnicu u kategoriji socijalnog poduzetništva te menadžericu godine za poslovnu godinu 2018.

Gordana Nikolić – predsjednica Ogranka Rijeka i dekanica Visoke poslovne škole PAR Uspješno zaključena 8. znanstveno-stručna konferencija PILC

Naša članica, Karmen Jelčić na Međunarodnoj konferenciji o istraživanju spolova Prezentiran projekt Kruga