U Puli je održan susret predsjednice ogranka Split Dragice Jerkov s predsjednicom ogranka Istra i predsjednicom HUP-a Gordanom Deranja, Gordanom Restović predsjednicom nacionalne udruge Krug te Jasnom Jaklin Majetić, članicom Izvršnog odbora i predsjednicom HGK ŽK Pula.

Razgovaralo se o aktivnostima za 2019. godinu koje nam predstoje, posebice o pripremi sjednice Izvršnog odbora i Skupštine koja nam predstoji, mogućim temama za edukativne programe i buduća učešća u EU projektima. Suradnja žena iz dviju županija i razmjena sličnih iskustava bili su jedna od važnijih tema.
Iskazano je zadovoljstvo pristizanjem novih pristupnica u članstvo što nam je jedan od prioritetnih zadataka na jačanju udruge. Razgovaralo se o zajedničkim planovima za učešće na konferenciji Okreni ploču! u Dubrovniku 8. ožujka, te planovima za bolje umrežavanje među ograncima i novim aktivnostima koje nas očekuju.

U ugodnoj i prijateljskoj atmosferi vrijeme je brzo proteklo i ostavilo zadovoljstvo pripadanja jednoj važnoj zajednici poslovnih žena zahvaljujući kojoj  promičemo vrijednosti ženskog poduzetništva i otvaramo nove izazove. 

Komentari
* E-mail će biti objavljen na web stranici.