Dana 28.5.2021. godine u trajanju od 12:00 do 15:00 sati, u Kampu Polidor – beach bar, Funtana, povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica, održao se je susret poslovnih žena u organizaciji Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG – Ogranak Istra, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula, Polidor Camping Park i obrta Eventor.


Pozdravno su se svim sudionicima obratile predsjednica ogranka Istra gđa Gordana Restović i predsjednica HGK – ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić.


Nakon pozdravnih govora i kratkog predstavljanja same Udruge KRUG, program se nastavio "Business speed dating-om" u kojem su članice udruge vodile pojedinačne vremenski ograničene razgovore u paru, s ciljem međusobnog informiranja i povezivanja. Ovaj oblik razmijene informacija pokazao se je vrlo učinkovitim i zabavnim, doslovno su se tražile dodatne minute razgovora.Članica ogranka Istra, Klara Trošt Lesić prezentirala je svoj projekt ''AKTIVKA – Hrana u Istri'', knjižicu koja na poučan i zanimljiv način predstavlja istarsku gastronomiju na više jezika. Zamišljena kao idean poklon za djecu a pogotovo za turiste koji dolaze s obitelji u naše destinacije.


U drugom dijelu programa predavačica Manuela Hrvatin održala je edukaciju na temu ''Interpretacija baštine i storytelling u turizmu – aktualni projekti u Istri''. Predstavila je prisutnima interpretacijske centre u Istri i značaj valoriziranja baštine kao komparativnu prednost naše županije.


Na samome kraju susreta, ukratko su predstavljene potencijalne nove članice ogranka Istra i predstojeće aktivnosti.Komentari
* E-mail će biti objavljen na web stranici.