10. konferencija o društveno odgovornom poslovanju
10. konferencija o društveno odgovornom poslovanju i 11. dodjela nagrada Indeks DOP-a održala se je 20. i 21. studenog 2018. u Hotelu Esplanade, u Zagrebu, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, a u organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj i Hrvatske gospodarske komore, kao glavnim partnerom.
Predsjednica Udruge KRUG, Gordana Restović, u sklopu ove Konferencije sudjelovala je kao panelistica na Okruglom stolu pod nazivom “ Politika raznolikosti” uz Magdalenu Vasaryovu, Institut za kulturnu politiku, Bratislava; Veru Budway, Erste Bank Group i Aidu Salamanka, direktoricu za Hrvatsku i Sloveniju, British Council. Tom je prigodom osim predstavljanja Udruge i svečano potpisala i preuzela Povelju raznolikosti pa se tako  KRUG sada ubraja u nekolicinu priznatih koji javno podupiru društveno odgovorno poslovanje.
Tijekom Konferencije dodijeljene su godišnje nagrade tvrtkama temeljem provedenog natječaja Indeks DOP-a. Indeks DOP-a je inicijativa za ocjenjivanje dobrovoljnih društveno odgovornih praksi hrvatskih poduzeća. Hrvatska gospodarska komora organizirala je panel raspravu ‘’ Dugogodišnji sudionici Indeks DOP-a: Uloga društveno odgovornog poslovanja u oblikovanju dodane vrijednosti za poduzeća, društvo i okoliš – koristi i izazovi’’.
Konferencija o DOP-u događaj je koji se bavi temama gospodarskog, društvenog napredovanja te dosezima i trendovima koji se očekuju u budućem razvoju.
Korištene fotografije autorstvo su Marina Dražančića, a više detalja se može naći na linku www.dop.hr. 


Komentari
* E-mail će biti objavljen na web stranici.