Ona je predsjednica Ogranka Istra, također i predsjednica Uprave Tehnomont d.d. te Hrvatske udruge poslodavaca. Naravno, riječ je o našoj članci Gordani Deranji
Na 8. međunarodnoj konferenciji „Žene u biznisu” koja se održala 6. prosinca u Zagrebu, a u organizaciji poslovnog tjednika Lider, Deranja je proglašena jednom od 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa. Našla se je na osmom mjestu, a i ranije je bila izabirana u top 10. Deranja je već nekoliko puta proglašavana menadžericom godine i dobitnica je raznih strukovnih priznanja.
Već 14. godinu za redom Lider objavljuje listu 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa prema upravljačkoj moći, odnosno ukupnim prihodima koje su kompanije kojima upravljaju ili nadziru ostvarile u prošloj godini.
Na prvom mjestu se po izboru Lidera već četvrtu godinu za redom nalazi predsjednica Uprave Ericsson Nikole Tesle Gordana Kovačević. Drugo mjesto pripalo je Sabini Škrtić, članici Uprave tvrtke Energia Naturalis, dok se na trećem mjestu pozicionirala šefica Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban.
Osim Deranje, na listi najmoćnijih žena, na 31. mjestu, našla se je i naša članica Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Lagune Novigrad.

Komentari
* E-mail će biti objavljen na web stranici.