Predsjednica Udruge Gordana Restović i Jasna Jaklin Majetić na međunarodnom sajmu ''Design District''

„Snaga svjetla iz čvrstoće betona“, naziv je eventa koji se 16. studenog održao u sklopu Design Districta, međunarodnog sajma namještaja i unutrašnjeg uređenja u Rovinju, a koji je i ovog puta donio niz lijepih priča o suvremenim interijerima. Ovu zanimljivu priču o tome kako se u namještajni dizajn može originalno ukomponirati i beton predstavile su četiri žene koje vode četiri veoma uspješne tvrtke: Danica Jelenić, direktorica Beton Lučko Zagreb; Virna Višković Agušaj, predsjednica Uprave Holcim Hrvatska; Katja Sošić, krajobrazna arhitektica i vlasnica Studija Plan 10 iz Rovinja i Loredana Jurman Papišta, direktorica Eltora iz Pazina.
Rezultat suradnje ove četiri tvrtke, Aston, visilice od betona za unutarnju i vanjsku rasvjetu i B-ton, stupiće za vanjsku rasvjetu predstavile su arhitektima, hotelskim kućama, gradovima i općinama. Visilice su trenutno dostupne u dvije različite veličine i tri boje, a kod stupića je posebno naglašena dugotrajnost zahvaljujući otpornosti betona kao materijala.
Prema master planu razvoju turizma, Istra do 2025. ima 2,5–3 milijarde eura novih investicija u turizam. Očekuje se da bi veći dio investicija mogao uključiti upravo lokalne proizvode i usluge, što bi omogućilo bolju zaposlenost i daljnji razvoj gospodarstva u Istri. Svoju su podršku ovom događanju dale su i naša predsjednica, Gordana Restović i Jasna Jaklin Majetić, predsjednica Hrvatske gospodarske komore Pula i članica KRUG-a.

 

Komentari
* E-mail će biti objavljen na web stranici.