Dana 19. rujna, u Koromačnu, održan je okrugli stol na temu Povelje o raznolikosti na kojem je predstavljeno pozitivno iskustvo Holcima u ostvarivanju politike ravnopravnosti spolova.
Okrugli stol i poslovni susret zajedno su organizirali HGK - Županijska komora Pula i Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG Ogranak Istra u suorganizaciji Hrvatskog poslovnog savjta za održivi razvoj, a domaćini su bili Općina Raša i Holcim d.o.o.

Intencija je skupa promicati svijest o važnosti implementacije Povelje o raznolikosti koja, među ostalim, promiče politiku raznolikosti i nediskriminacije pri zapošljavanju menadžmenta, razvija raznoliko radno okruženje poticanjem integracije zaposlenika svih profila, potiče primjenu politike raznolikosti kod klijenata i dobavljača i dr.

Moderatorica događanja bila je predsjednica Udruge KRUG Gordana Restović, a sudjelovale su još i dvije članice Ogranka Istra: Gordana Deranja, predsjednica Ogranka Istra i predsjednica Uprave Tehnomonta i Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK - Županijske komore Pula.

Više o samom događaju može se pronaci na:
http://tvistra.hr/u-koromacnu-odrzan-okrugli-stol-na-temu-povelje-o-ravnopravnosti/ https://www.glasistre.hr/istra/60-poslovnih-zena-nedopustivo-je-da-zene-dobivaju-manju-placu-za-isti-posao-treba-ih-vise-biti-u-upravama-drustva-570417 http://www.radiolabin.hr/news_details.php?id=12989 https://istarski.hr/node/51915-nedopustivo-je-da-zene-dobivaju-manju-placu-za-jednaki-posao 


Komentari
* E-mail će biti objavljen na web stranici.