Rybnik, 30. studenog 2018.
Našoj članici i predsjednici HGK - Županijske komore Pula, Jasni Jaklin Majetić, u Rybniku uručena je nagrada Crni dijamant, visoko priznanje za razvijanje međunarodne suradnje.
Nagradu "Crni dijamant" utemeljio je Odbor industrije i trgovine Industrijske regije Rybnik 1999. godine, kao oblik visokih priznanja i časti tvrtkama za izvrsna postignuća u poslovanju, kao i priznanja ljudi i institucija koje su posebno zaslužne za razvoj šleske regije.
Tradicionalno uručivanje nagrade Czarne Diamenty - ''Crni dijamant'', koju dodjeljuje Gospodarska komora Sleske regije, održano je 30. studenog 2018. u Kazalištu Rybnik (Teatr Ziemi Rybnickiej) u gradu Rybniku na jugu Poljske. Na svečanosti dodjele nagrade „Crni dijamant 2018.“ predsjednici HGK-Županijske komore Pula Jasni Jaklin Majetić uručeno je visoko priznanje za razvijanje međunarodne suradnje. Dodjeli su se odazvali dužnosnici iz svijeta politike, kulture i javnog života navedene regije, te predstavnici Veleposlanstva RH u Poljskoj, predstavnica Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj Agnieszka Puszczewic te mnogi drugi.
Našu članicu i predsjednicu ŽK Pula Jasnu Jaklin Majetić veže dugogodišnja poslovna suradnja i prijateljstvo s gradom Rybnikom i Andrzejom Žylakom, počasnim Konzulom Republike Hrvatske u Poljskoj. Andrzej Žylak jedan je od istaknutih incijatora i začetnika dobrih odnosa ribničke regije, ribničke gospodarske komore sa gospodarskim komorama u Dubrovniku, Šibeniku i Puli.
Turistička zajednica Istre u suorganizaciji s HGK – ŽK Pula istoga dana, upriličila je na velikom susretu za više od 500 uzvanika promociju istarskog turizma i autohtone gastro ponude.

 

Komentari
* E-mail će biti objavljen na web stranici.