Sukladno planu KRUGA Split za 2023. godinu od 15.3.2023 krećemo s Open caffe srijedom i zakazujemo prvi ovogodišnji za 15.3.2023. od 18:00 do 20:00

Lokacija: Mia Bella Caffe, Split, Poljička cesta 39


Organiziramo Open caffe svaku treću srijedu u mjesecu od 18 do 20:00 - otvoren za sve podzetničke pothvate kojima možemo biti na raspolaganju i pomoći svaka u svojoj domeni.

 Na svakom open caffe-u će biti (najmanje) 2 Kružice koje su “dežurne” tu srijedu kao domaćice. 

Zainteresirane/i se mogu unaprijed najaviti / prijaviti s predmetom svog interesa, a kako bi Kružice bile spremne za konkretne informacije, savjete i / ili pomoć.

Bez obzira koja je Kružica u svojstvu domaćice Open caffea sve Kružice iz KRUGA Split, ali i nacionalne udruge poslovnih žena KRUG će udružiti svoja znanja, iskustva i zajedničke kontakte i zajedno se staviti na raspolaganje za pomoć i/ili savjet u kreiranju nove poduzetničke ideje, pokretanju poduzetničkog pohvata, olakšavanju donošenja poslovnih odluka i njihovom usmjeravanju.


Kružice zajedno mogu jako puno, ali svoj cilj ostvaruju kada svoja znanja i iskustva dijele, te kad svojim poslovnim putevima inspiriraju, potiču i promiču poduzetništvo.

Nakon ožujka, za Open caffe srijedom imamo rezervirane nove termine: Travanj: 19.04.2023. Svibanj: 17.05.2023. Lipanj: 21.06.2023. 

Projekt Open cafe srijedom naslanja se na uspješan projekt mentoriranja mladih poduzetnica iz Poduzetničkog inkubatora osiguranog u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Županijskoj komori Split koja je za potrebe poticanja, u ovom slučaju, ženskog poduzetništva, prenamijenila čitav jedan kat Komore u pravi poduzetnički inkubator. 

Prirodan je to bio slijed pokretanja čitavog projekta KRUGA upravo iz splitske komore prije sad već 25 godina.