Sanja Putica na međunarodnoj konferencija Ecology and Healthy Food – factors for Sustainable Development dobila prestižno priznanje

Pročitaj više  

Održana 6. nacionalna konferencija Hrvatske udruge poslovnih žena ‘Krug’, RITAM KRUGA

Održana 6. nacionalna konferencija Hrvatske udruge poslovnih žena ‘Krug’, RITAM KRUGA: Najuspješnija poduzetnica Lea Đurović Ruso, menadžerica Arijela Draguzet, Anici Majić nagrada u socijalnom poduzetništvu, a Gordani Leskur Jurić za 40 godina u poduzetništvu 6. nacionalna konferencija Hrvatske udruge poslovnih žena Krug pod nazivom Ritam kruga održala se u Dubrovniku se od 12. do 13. travnja.

Pročitaj više  

Javni poziv za prijavu na natječaj za dodjelu priznanja za poduzetnicu godine za poslovnu godinu 2023.

Javni poziv za prijavu na natječaj za dodjelu priznanja za poduzetnicu godine, poduzetnicu godine u kategoriji socijalnog poduzetništva te menadžericu godine za poslovnu godinu 2023.

Pročitaj više  

Dubrovkinja na čelu Udruge poslovnih žena KRUG

Nova predsjednica Udruge poslovnih žena KRUG

Pročitaj više  

6. NACIONALNA KONFERENCIJA HRVATSKE UDRUGE POSLOVNIH ŽENA KRUG

RITAM KRUGA

Pročitaj više  

13. KONGRES ŽENSKOG PODUZETNIŠTVA JADRANSKO -JONSKE REGIJE

Naše članice, Alma Harasic Bremec i Branka Babić ,aktivno su sudjelovale na panelima i dale svoj izniman doprinos ovom kongresu.

Pročitaj više  

5. NACIONALNA KONFERENCIJA KRUG-A I OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA PODUZETNICA

Skup su pozdravili Zorana Ivić, predsjednica Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova , Margareta Mađerić, državna tajnica u Ministarstvu rada mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike , Mario Šiljeg....

Pročitaj više  

POZIV za dodjelu priznanja za rad u 2022. godini

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug 5.travnja 2023. raspisuje javni natječaj za dodjelu priznanja za poduzetnicu godine, poduzetnicu u kategoriji socijalnog poduzetništva te menadžericu godine za poslovnu godinu 2022 Natječaj je otvoren od 5. travnja 2023. - 26. travnja 2023. godine.

Pročitaj više  

POZIV na okrugli stol i završnu konferenciju projekta Start-up nacija

Pozivamo Vas na okrugli stol za Grad Zagreb i završnu konferenciju projekta Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja, koja će se održati u četvrtak, 27. travnja 2023. s početkom u 10 sati, Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27, Zagreb.

Pročitaj više  

ŠTO SAM SVE NAPRAVILA, A NISAM TREBALA

Pročitaj više  

[JAVNI POZIV] na okrugli stol u sklopu EU projekta Start-up nacija

Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja za Požeško-slavonsku županiju, koji će se održati 🕛 u četvrtak, 30. 3. 2023. s početkom u 12 sati 🏣 u prostorijama HGK – ŽK Požega, Vukovarska 6, Požega.

Pročitaj više  

Poziv na PILC 2023 konferenciju

Poštovane i drage Kružice, u ime Veleučilišta PAR pozivamo Vas na tradicionalnu međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju PILC 20203 koja se ove godine odvija u razdoblju od 31. ožujka do 1. travnja 2023. u hotelu Milenij, Opatija.

Pročitaj više