Dubrovkinja na čelu Udruge poslovnih žena KRUG

Nova predsjednica Udruge poslovnih žena KRUG

Pročitaj više  

𝟏𝟑. 𝐊𝐨𝐧𝐠𝐫𝐞𝐬 𝐳̌𝐞𝐧𝐬𝐤𝐨𝐠 𝐩𝐨𝐝𝐮𝐳𝐞𝐭𝐧𝐢𝐬̌𝐭𝐯𝐚 𝐉𝐚𝐝𝐫𝐚𝐧𝐬𝐤𝐨-𝐣𝐨𝐧𝐬𝐤𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐣𝐞

Naše članice, Alma Harasic Bremec i Branka Babić ,aktivno su sudjelovale na panelima i dale svoj izniman doprinos ovom kongresu.

Pročitaj više  

5. NACIONALNA KONFERENCIJA KRUG-A I OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA PODUZETNICA

Skup su pozdravili Zorana Ivić, predsjednica Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova , Margareta Mađerić, državna tajnica u Ministarstvu rada mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike , Mario Šiljeg....

Pročitaj više  

POZIV za dodjelu priznanja za rad u 2022. godini

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug 5.travnja 2023. raspisuje javni natječaj za dodjelu priznanja za poduzetnicu godine, poduzetnicu u kategoriji socijalnog poduzetništva te menadžericu godine za poslovnu godinu 2022 Natječaj je otvoren od 5. travnja 2023. - 26. travnja 2023. godine.

Pročitaj više  

POZIV na okrugli stol i završnu konferenciju projekta Start-up nacija

Pozivamo Vas na okrugli stol za Grad Zagreb i završnu konferenciju projekta Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja, koja će se održati u četvrtak, 27. travnja 2023. s početkom u 10 sati, Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27, Zagreb.

Pročitaj više  

ŠTO SAM SVE NAPRAVILA, A NISAM TREBALA

Pročitaj više  

[JAVNI POZIV] na okrugli stol u sklopu EU projekta Start-up nacija

Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja za Požeško-slavonsku županiju, koji će se održati 🕛 u četvrtak, 30. 3. 2023. s početkom u 12 sati 🏣 u prostorijama HGK – ŽK Požega, Vukovarska 6, Požega.

Pročitaj više  

Poziv na PILC 2023 konferenciju

Poštovane i drage Kružice, u ime Veleučilišta PAR pozivamo Vas na tradicionalnu međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju PILC 20203 koja se ove godine odvija u razdoblju od 31. ožujka do 1. travnja 2023. u hotelu Milenij, Opatija.

Pročitaj više  

Open caffe srijedom

Sukladno planu KRUGA Split za 2023. godinu od 15.3.2023 krećemo s Open caffe srijedom i zakazujemo prvi ovogodišnji za 15.3.2023. od 18:00 do 20:00 Lokacija: Mia Bella Caffe, Split, Poljička cesta 39

Pročitaj više  

IZVJEŠĆE – KRUG 24.02.2023.

Dana 24.02.2023. godine Udruga poslovnih žena „KRUG“ bila je u radnom posjetu u gradu Sinju Poduzetničkom centru Sinj i udruzi Klaster „KOLO“. Radni sastanak održan je u prostoru zgrade „Palacina“, te u prostoru Muzeja Cetinske krajine.

Pročitaj više  

1. Marunovi dani

U Kninu su 16. i 17. rujna održani 1. Marunovi dani u organizaciji udruge „Čarobni svijet“. Dvodnevna manifestacija posvećena je utemeljitelju hrvatske nacionalne arheologije – fra Luji Marunu.

Pročitaj više  

Trodnevne projektne aktivnost u Lici GTF

Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG na trodnevnim projektnim aktivnostima u LiciGTF – Inicijativa za održivi rast organizirala je inovacijski kamp za žene u Lici od 16. do 18. kolovoza, na temu inovativnosti u STEM-u, održive gradnje i korištenja održivih materijala.

Pročitaj više