Sanja Putica, članica dubrovačkog ogranka Udruge Krug, izabrana je na dvogodišnje razdoblje za predsjednicu Udruge poslovnih žena KRUG,  na godišnjoj Skupštini Kruga, održanoj 17. studenoga na Veleučilištu Par u Rijeci. 

Sanja Putica

Za njenu zamjenicu izabrana je Zorana Ivić, članica Ogranka Šibenik, koja je obnašala dužnost predsjednice u prethodnom mandatu. Putica se zahvalila na trudu i radu dosadašnjoj predsjednici Zorani Ivić i potpredsjednici Sanji Gligić Rubes te istakla da će nastaviti svojim zalaganjem okupljati članice kroz razne oblike formalnog i neformalnog rada, povezivanjem s drugim srodnim članstvima i generalno osnaživati žene u svakoj prigodi. 

Poseban fokus u svom mandatu stavit ću na osnivanje ogranaka Kruga u svim djelovima Hrvatske, a integracija žena u poslovnom svijetu događa se presporo, naš zadatak je stvoriti uvjete koji će ubrzati promjene, istaknula je Putica.Od profesorice i ravnateljice dubrovačke Gimnazije, do saborske zastupnice, državne tajnice u Ministarstvu znanosti te potpredsjednice Parlamentarne skupštine Vijeća Europe, 

Putica je na svakoj od ovih funkcija radila vrlo predano s istaknutim osjećajem za timski rad. Danas je voditeljica Općeg odjela, odnosa s investitorima i javnošću u Atlantskoj plovidbi. 

Njena zamjenica, Zorana Ivić vlasnica je i direktorica privatnog dječjeg vrtića Žižula u Šibeniku.

Podsjetimo, Udruga Krug je osnovana 1992. godine s ciljem podrške i promocije sposobnih, vrijednih, odlučnih i etičnih poslovnih ljudi, osobito poslovnih žena, čiji velik potencijal nije prepoznat ili nije dovoljno cijenjen u postojećem okružju. Danas Krug broji preko 150 članica diljem Hrvatske.