(Poreč, 28.2.2024) 

U sklopu 25. PROMOHOTELA, turističkog sajma u Poreču održan je susret članica Kruga koje su sudjelovale na otvaranju i prezentacijama te bile potpora vrlo uspješnom predstavljanju Turističke ponude Sombora i okolice koje je održano nakon svečanog otvaranja Sajma.


Osim službenog programa u organizaciji HGK , bila je to prigoda da delegaciju regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga iz Sombora predvođenu direktorom gospodinom Slobodanom Stevenčevom ugostimo i predstavimo naše djelovanje . 

Poptredsjednica Kruga Istra, Katarina Peršurić organizirala je primanje na svom imanju i predstavila izvornu proizvodnju pjenušaca i degustaciju Misala.


Nakon službenog djela članice su posjetile i atrakciju big bench u Deklevima. Suradnja Sombora i istarskog ogranka započela je prošle jeseni kad smo imali uz pomoć HGK organiziran bogat program među čime se isticao posjet njihovoj Skupštini i predstavljanje naših poduzetnica te upoznavanje sa djelovanjem ženskog poduzetništva u njihovom kraju.