Projektom "Potpore male vrijednosti ženama poduzetnicama na području Grada Dubrovnika" u kojem već od 2012.godine sudjeluju Županijska komora Dubrovnik, Grad Dubrovnik i Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG ogranak Dubrovnik i ove je godine nakon  provedenog natječaja dodijeljeno 40 potpora male vrijednosti ženama poduzetnicama na području Grada Dubrovnika u iznosu od 48.354,04 eura.

 Projekt je bio namijenjen svim subjektima malog gospodarstva, trgovačkim društvima, obrtima i OPG-ovima u vlasništvu žena, državljanki Republike Hrvatske u privatnom vlasništvu (50% i više).

 Poslovne aktivnosti za koje su se navedenim programom odobravala sredstva su bile podijeljene u dvije kategorije. Prva je obuhvaća inicijalne troškove opremanja poslovnog prostora, izrade poslovnog plana i konzultantske usluge, izradu web stranice te sufinanciranje troškova čuvanja djece poduzetnicama početnicama, dok su drugom kategorijom obuhvaćene inovacije uvedene u poslovne postupke. 

Moguće ja tako bilo dobiti potporu za kupnju novih strojeva ili opreme kojima će se unaprijediti poslovanje, razvoj novog proizvoda ili usluge, za nastupe na specijaliziranim sajmovima, edukacije i slično. 

Pojedinačni iznos potpore su bili mogući najviše do 1.325,00 eura, a intenzitet potpore je bio do 100% prihvatljivih troškova, do razine maksimalnog iznosa.