POZIV na MINDLAB susret u sklopu projekta Start-up nacija:

 Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja 


Poštovani, pozivamo Vas na MINDLAB susret u sklopu projekta Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja, koji će biti održan 9. i 10. studenoga 2022. u Poduzetničkom inkubatoru Biograd na Moru, Bukovačka 23, 23210 Biograd na Moru.  


MINDLAB susret ima za cilj poticanje kreativnosti, inovativnosti i suradnje kako bi se pokušalo doći do rješenja za unapređenje poduzetničke klime u RH s naglaskom na ulogu poduzetničkih inkubatora u istome. 

Program je podijeljen na dva dana. 

Prvoga dana, 9. studenoga, predviđeno je okupljanje do 15 sati, uvodno predavanje, predstavljanje svih prisutnih te od 19 sati umrežavanje i upoznavanje lokalnih poduzetničkih praksi uz prigodnu večeru. 

Drugoga dana, 10. studenoga, s radom započinjemo u 9 sati, kada su na rasporedu vođene kreativne MINDLAB radionice po sesijama te druženje i razmjena dojmova uz brunch u 12 sati. 


Projekt Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja doprinosi izgradnji kapaciteta javnog i civilnog sektora za kvalitetno prenošenje potreba u društvu i zagovaranje unaprjeđenja javnih politika socioekonomskog razvoja. 

Ukupna vrijednost projekta je  2.934.053,36 kuna, a sufinanciran je iz Europskoga socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru poziva „Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada“. 

Nositelj projekta je udruga GTF-Inicijativa za održivi rast, a partneri su Ličko-senjska županija, Hrvatska zajednica županija, Sveučilište u Dubrovniku, Deša – Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva, Start-up udruga za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih, LAG Srijem, Hrvatska udruga poslovnih žena Krug, Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice i Klaster „KOLO“.


 Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite do četvrtka, 3. studenoga 2022. na adresu e-pošte josipa@gtf.hr